enbg
01 окт.' 14

Avant-X Technologies изненада с уникален продукт (ВИДЕО)

Компанията представи за първи път в България своята „Виртуална реалност”.

С поредица от демонстрации на своята разработка „Augmented reality” (Виртуална реалност), Avant-X Technologies впечатлиха посетителите на Mall of Sofia и Mall Varna.
Благодарение на рекламно-информационната система WizzyCast™, запазена марка на компанията, многобройните посетители на двата мола станаха свидетели на невероятно шоу.
На голям екран, разположен на оживено място в обекта, се излъчи видеоклип с красиви момичета, облечени в предизвикателни костюми и флиртуващи с въображаем партньор. Всеки, желаещ да стане обект на техните чаровни закачки, застана на предварително обозначеното с голям стикер място и забавата започна.

Престрашилите се да изпробват новата технология, представена за първи път у нас, получиха много усмивки, интересни преживявания, както и истински подаръци, в добавка към виртуалните емоции.

През октомври Avant-X Technologies получи и специалното отличие в категорията „Нова Технология” на годишните BEGE награди, в рамките на Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия (BEGE Expo). От компанията обещават да не спират дотук и през новата година да ни поднесат още много изненади.

Вижте видеото от събитието, за да разберете какви бяха реакциите на посетителите.

snimka Wizzy_Cast_kare