enbg
01 окт.' 14

Avant-X Technologies изненада с уникален продукт (ВИДЕО)

Компанията представи за първи път в България своята „Виртуална реалност”.

С поредица от демонстрации на своята разработка „Augmented reality” (Виртуална реалност), Avant-X Technologies впечатлиха посетителите на Mall of Sofia и Mall Varna.
Благодарение на рекламно-информационната система WizzyCast™, запазена марка на компанията, многобройните посетители на двата мола станаха свидетели на невероятно шоу.
На голям екран, разположен на оживено място в обекта, се излъчи видеоклип с красиви момичета, облечени в предизвикателни костюми и флиртуващи с въображаем партньор. Всеки, желаещ да стане обект на техните чаровни закачки, застана на предварително обозначеното с голям стикер място и забавата започна.

Престрашилите се да изпробват новата технология, представена за първи път у нас, получиха много усмивки, интересни преживявания, както и истински подаръци, в добавка към виртуалните емоции.

През октомври Avant-X Technologies получи и специалното отличие в категорията „Нова Технология” на годишните BEGE награди, в рамките на Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия (BEGE Expo). От компанията обещават да не спират дотук и през новата година да ни поднесат още много изненади.

Вижте видеото от събитието, за да разберете какви бяха реакциите на посетителите.

New Air Max 2017 Mens Sneakers Sale,Official New Air Max 2017 Womens Online

snimka Wizzy_Cast_kare