enbg

Маркетинг

Marketing
ВРЕМЕ Е ЗА ЕФИКАСЕН МАРКЕТИНГ!

Стратегия и планиране:

„Да направим или не“ е въпрос от съществено значение. Не е достатъчно да направите рекламен продукт само, за да имате присъствие. Трябва Ви стратегия и планиране, за да бъдете успешни.

Анализ на данни:

Какво ще покажат числата за Вашите таргет потребителите, ресурсите и дейностите на Вашата компания в контекста на пазара и комуникационните канали, които са подходящи за Вашето послание?

Конкретни решения за оптимизация:

Независимо от бизнеса Ви, това, от което имате нужда са умни прогнози и мъдри решения – професионално обмислени и изцяло подкрепени от данни.

 

СТАНЕТЕ ДИГИТАЛНИ!

SEO оптимизация:

Не е достатъчно само да сте напред в списъка с резултати, но е важно да сте напред в правилния списък, пред точната аудитория, в най-подходящото време.

Реклама в социални мрежи:

Дизайн и управление на социални мрежи. Социалните мрежи са мястото, където потребителите опознават културата и стойността на бранда. Сериозно предизвикателство, което изисква сериозна стратегия.

Копирайтинг и визуално съдържание:

Съдържанието разказва истории, които потребителите искат да чуят. Колкото по-интересни са тези истории, толкова повече ще бъдат четени, коментирани и споделяни.

Създаване на уеб сайтове и приложения:

Да, ние вярваме, че технологията разрешава всички проблеми. Затова вървим напред, възползвайки се от всякакви технологични възможности и стараейки се да бъдем винаги динамични.

Имейл маркетинг:

Бизнесът Ви има нужда постоянно да напомня за себе си. В удобно време, на удобно място, персонално и умно.