enbg

Представяне

AboutUsAvant-X Technologies е една различна рекламна агенция, която дава на своите клиенти идеи и съвети за организационна, маркетингова или рекламна дейност.

С индивидуален и гъвкав подход, ние сме се доказали като лоялен партньор, работим активно с цел да удовлетворим клиента, съобразявайки се с неговите уникални и специфични потребности.

Модерномислещият ни екип предлага атрактивна визия и разнообразни предложения за всеки нов проект.

Нашите продукти са Вашите желания!

Avant-X Technologies осигурява богата гама от качествени услуги:

С прецизен подход Avant-X Technologies е новатор на пазара заради продуктите, които разработва, а тяхната цел е единствено да улеснят потребителя. Една такава иновативна платформа е рекламно-информационната система WizzyCast™. Като запазена марка на Avant-X Technologies тя предлага бърз и ефективен метод за създаване и визуализация на съдържание, централизирано управление и мониторинг. WizzyCast™ осигурява лесно и бързо интегриране с други системи, неограничени комбинации на динамична и статична информация. Клиентът получава пълна статистика за излъчените медии.

Визия за нашите клиенти — Най-доброто предстои!

Стремим се непрестанно да обновяваме и разширяваме своята дейност. Модерните технологии, качественото обслужване и работа с професионалисти в различни области допринасят за успешния резултат на всеки нов проект.