enbg
26 ное.' 15

Avant-X Technologies с уникален щанд на BEGE Expo 2015

Рекламна агенция Avant-X Technologies прикова вниманието на посетителите с нестандартен щанд на най-важното събитие в игралната и развлекателна индустрия на Балканите и Източна Европа – BEGE Expo. За осма поредна година на изложението се събраха водещите компании в сектора. Производители, търговци и оператори от бранша се срещнаха на 24-ти  и 25-ти ноември в Интер Експо Център в София.

Екипът ни съчета модерно излъчване с винтидж аксесоари, а изобилието от цветя обогати допълнително прекрасната атмосфера, която създадохме на щанда. Популярни лица от шоубизнеса се спираха, привлечени от красотата и уюта му.

Щанд

Илюзионистът Боби Шоу набързо извади от ръкава няколко магични номера и ги демонстрира пред погледа на любопитните посетители. Привлечена от приятната суматоха, настъпила пред щанда на Avant-X Technologies, фолк дивата Ивена също се присъедини към нас и се снима за спомен с екипа на агенцията.

В рамките на форума BEGE Expo беше проведен и конкурсът за красота Miss Gaming BEGE. Водещ на събитието бе Жоро Низамов, ангажиран от Avant-X Technologies. С актьорския си хъс той внасяше добро настроение и накара публиката да се наслади на великолепното шоу.

Щанд

Щанд

Щанд

Щанд

jordan shoes for sale outlet hyperfuse

snimka shtand